Vimeo videokodning x264 Bao lie wu sheng SaberCatHost kickass

x264 SaberCatHost kickass Bao lie wu sheng

 

 

Bao lie wu sheng

 

 

Länder Kina; Användarbetyg 7,6 av 10; Genre Thriller; gjutna Zhuo Tan, Wenkang Yuan; info I 21 Century, en liten stad i norra Kina. Det finns rika mineralresurser i oändliga berg. Ägarna gör stor lycka och går in i högre klass. De ändrar allt med pengar, men tar katastrofer till bergbönder. De är omedvetna om mörker och faror tills en herdebarn försvinner en dag; Runtime 120M.

 

 

Verborgene Schönheit: Die Orchideen des Saaletals Watch Helt online nu. http://perscosete.parsiblog.com/Posts/5/(A+Iphone)+Viva!+Vegan+Festival+OneDrive/ Hurray, den första bra filmen på årets festival! En genuint ovanlig ta på den gamla kastanjen, "psycho letar efter hans missande barns flick", men brukade ifrågasätta ojämnheterna i det nutida kinesiska samhället (utan någon som är involverad i produktionen gettinh dödades) som en dämpad gruvarbetare - efterlämnad av den snabba tempo i framsteg - engagerar sig i en dyster, uppenbarligen hopplös strävan som skiljer sig genom ögonblicken av mörk komedi och knäckande verkan (det är mycket av honom som bara sparkar folk riktigt hårt.
Det slutliga skottet kunde ha använt lite arbete, men änden är annars utmärkt, en passande capper till en film med några grova kanter (cartoonish skurk, en öppning som är mer förvirrande än spännande, en liten mellansektion) men intressant idéer, fantastiska bilder - det skott i bild av öknen som ger väg till staden! - och den bästa utmattad kampscenen i aeons. Clever titel också.
Det är i grunden Kurosawas höga och låga, men för Kina år 2017. Efter att ha sagt det och som regissören bekräftat finns det inga statliga tjänstemän som är inblandade i felaktigheter: den visade korruptionen är helt i den privata sektorn, även om det är högsta advokater som operera inom det offentliga riket och dominera i allt högre grad det kinesiska samhället.
. och nyfiket, som min tidigare film på festivalen, Todd Haynes 'risible Wonderstruck, hänger det på en stum person och en taxidermisk diorama. Men det här är bra.

http://treetpaycomcart.mihanblog.com/post/1

 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0